Bliv mere effektiv - Automatiser Testautomatiseringen!


Bliv mere effektiv - Automatiser Testautomatiseringen!
 
Scott/Tiger har indgået partnerskab med amerikanske TurnKey Solutions om en løsning, der kan automatisere din testautomatisering, så du sparer ressourcer, uden at gå på kompromis på kvaliteten.

TurnKey har igennem 16 år arbejdet med testautomatisering baseret på HP’s produkter. Virksomheden har fokus på dels at gøre testautomatisering mere effektiv via udvikling og brug af deres testautomatiserings-framework. De benytter det også selv til at kunne levere og vedligeholde færdiglavede testkomponenter til store ERP løsninger såsom SAP og Oracle Applications.
 
Ole Kramer, Direktør i Scott/Tiger udtaler: ”Turnkey er et perfekt match til Scott/Tigers ambitition om at være den førende virksomhed indenfor testautomatisering. Med Turnkey kan vi tilbyde vores kunder endnu bedre løsninger end hidtil.”

Testautomatisering af højere kvalitet til lavere pris
Eftersom kravene fra slutbrugeren bliver ved med at stige, er det blevet en stor udfordring for mange virksomheder at kunne levere applikationer i høj kvalitet, når der er stort fokus på at minimere omkostninger samt at løsningen skal leveres med færre ressourser.

Vi fjerner behovet for kodning og scripting
“Vi giver virksomheder muligheden for at implementere og udnytte omfattende testautomatisering hurtigere, mere kosteffektivt og nemmere at vedligeholde, end det er muligt med traditionelle testværktøjer. Vores komponentbaserede arkitektur "automatiserer automatiseringen" ved at fjerne behovet for kodning og scripting - samtidig med at det understøtter næsten alle applikationer” udtaler Daniel Gannon, President og CEO i TurnKey Solutions.

Vi leverer mere men med færre ressourcer
Samarbejdet med TurnKey Solutions gør det muligt for Scott/Tiger at kunne levere mere med færre ressourcer og vores kunder får dermed:

⦁    Større testdækning
⦁    Tidsbesparelse
⦁    Hurtigere defect findings
⦁    Større indsigt i det, der testes og dennes kvalitet

Scott/Tiger er den helt rigtige partner i Norden
Daniel Gannon udtaler følgende om samarbejdet med Scott/Tiger: ”Vi er af flere grunde meget begejstrede for at have Scott/Tiger til at sælge og rådgive om vores løsninger i de nordiske lande. Først og fremmest er de eksperter i HP ALM løsninger, som TurnKey produkterne bygger på, hvilket giver Scott/Tiger den nødvendige basisviden for at implementere og tilrette vores teknologier for dermed at kunne tilfredsstille kundens behov. Herudover har Scott/Tigers de tekniske certificeringer indenfor ERP/CRM Accelerator såsom Oracle og SAP samt eFactory scriptless automatiseringstest-platform. Disse certificeringer garanterer deres evne til at anvende vores teknologier til kundernes applikationer i den virkelige verden og dermed sikrer kundens succes.”
Løsningen er nemmere at bruge for slutbrugeren
Turnkey’s løsning er bygget ovenpå produkter fra de kendte HP ALM produkter og er designet til at simplificere leveranceprocessen og gør det nemmere at bruge samtidigt med, at det nedsætter omkostningen til at opnå den ønskede kvalitet. Denne tilgang gør det også til et meget attraktivt produkt for slutbrugeren, da det ikke kræver samme tekniske tilgang som traditionelle værktøjer.

Kontakt Scott/Tiger
Hvis du er interesseret i at høre mere vil Scott/Tiger vil gerne præsentere denne løsning for jeres virksomhed og vi har også en specielt POC service, som kan vise dig, at dette også kan fungere på din applikation og give dig indblik i, hvad der skal til for at få automatiseret din regressionstest.
Hvis du vil vide mere, så kontakt: Ole Kramer | Mobil: 24 41 06 30 | Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.