Beskytte dig selv mod svindel med kreditkort

Svindel med kreditkort er blevet overraskende almindelige i dag. Svindel med kreditkort kan potentielt forårsage forbrugerne en hel del af stress og besvær. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de sikkerhedsfunktioner, der tilbydes i din kreditkort deal. For eksempel, i tilfælde af uautoriserede debiteringer på dit kort, er du ansvarlig for nogen del af disse penge?
Kreditkort svindel beskyttelse er også stigende med kreditkort virksomheder stræber efter at indeholde svig og forbrugerne bliver mere bevidste om problemet. Der er visse skridt du kan tage for at sikre, at du er beskyttet mod svindel med kreditkort.
Når du ansøger om et kreditkort, sikre, at du ser på sikkerhed og kreditkort svindel forebyggelse funktioner, der tilbydes af det udstedende selskab. Svig beskyttelsesfunktioner er vigtige for enkeltpersoner og virksomheder.
Du kan beskytte dig selv mod svindel med kreditkort ved at kontrollere din månedlige opgørelser. Denne måde vil du være i stand til at opdage enhver uautoriserede debiteringer på dit kreditkort. Du skal kontakte kreditkortselskabet for at lade dem vide. Jo tidligere spotte du sådanne svigagtig afgifter, de mindre negative virkninger, de vil have. Mange virksomheder og banker tilbyder også online kontostyring, hvor du kan få adgang til dine udsagn 24 timer i døgnet.
For at beskytte dig selv mod svindel med kreditkort bør du aldrig svare på en e-mail, der tilsyneladende kommer fra dit kreditkortselskab eller din bank. Dette er en allestedsnærværende fidus, hvor falske e-mail-meddelelser genereres til at narre folk til at overdrage deres kontonumre og andre personlige oplysninger. Også du ikke Giv personlige oplysninger, når du modtager et telefonopkald angiveligt fra dit kreditkortselskab. Vær sikker på at kalde dem selv eller når online Indtast deres webadresse for at nå udstederens hjemmeside.
Prøv at holde dit kreditkort med dig så meget som muligt. Når rakte det til en tjener på en restraunt, skal den returneres hurtigst muligt. Holde det sikkert fra visning af andre når i det offentlige, så din kontonummer forbliver sikker. Bære også kreditkort i et sikkert sted som i en pung, så du ikke slippe det ved et uheld.
Det er vigtigt at korrekt bortskaffelse off opgørelser og andre dokumenter til at forhindre tyve fra går gennem din papirkurv og stjæle din identitet. Dette er, hvor en shredder kan komme handy.
Hvis dit kreditkort bliver stjålet eller du finder nogen angivelse af svindel med kreditkort, skal du straks rapportere problemet til det udstedende selskab eller bank. De har som regel en svig forebyggelse hotline hvor deres kunder kan rapportere svigagtig aktivitet.
Små skridt kan hjælpe dig med at undgå at blive ofre for svindel med kreditkort. Mens mange kreditkortselskaber tilbyder nul eller begrænset ansvar for uautoriserede debiteringer, kan det være en stor besvær korrigere fejl, især på din kredit rapport.

2 betragtning angående “Beskytte dig selv mod svindel med kreditkort”

  1. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch! “How beautiful maleness is, if it finds its right expression.” by D. H. Lawrence.

  2. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.