Montreal udskrivning, hvorfor beskæftige sig med et dokument Management Specialist!

Hvis du er kommet til denne artikel, er chancer du søger for at købe udskrivning for nogle projekt enten i Montreal, Toronto, Ottawa, Canada eller den østlige USA. Jeg kan slå op i den gule sider og få hundrede af udskrivning virksomhedens navne så hvad er din shpiel?
Min shpiel, er simpelthen at få dig til at tænke over, hvad du virkelig søger. Udskrivning af selv tænkt som en råvare er det virkelig meget specifikke for enkelte personer behov. Hvis du ønskede en flaske Coke, kan du købe det på Walmart, indkøbsposer Drug Mart, din lokale købmand eller dagligvarebutik eller endda få det på en automat. Koks fra alle disse steder er fremstillet på samme sted med de samme ingrdients og pakket det samme. Dit valg nu kommer til enten beliggenhed, komfort eller pris? Udskrivning selv er specifikke for dine behov. Dit brevpapir, visitkort, faktura, kuvert, etiket, alle har dit logo på det. Papirtypen for hver vare er utallige. Typen af udskrivning, litografi, offset, web, digitale, thermoengraved og ægte indgraveret alle give et anderledes udseende til dit produkt.
Hvilken slags billede du stræber efter? Laveste omkostninger? Højeste effekt? Direkte segmenteret markedsføring? Hvad skal du mest? Billigste pris, bedste service, garanteret leveringstid, garanteret produkt eller distribution? Nyder du upersonlige beskæftiger sig gennem internettet som giver dig adgang til hele døgnet eller kan du lide det personlige touch af beskæftiger sig med en repræsentant, der kender din virksomhed, dine produkter og dine behov?
Nu får vi at løsninger blæk. Løsninger blæk er en af mange dokument Management Specialist. En anden betegnelse er print mægler. I dagens alder kan vi ikke være alt for alle, eller kan vi? Det traditionelle printer havde presser, der gjorde én type operation (udskrivning visitkort eller enevelopes eller -formularer eller etiketter). Hvis du gav dem noget uden for deres domæne outsourcet de det til en anden printer, der havde de passende presser. Løsninger blæk, gerne alle andre dokument management specialist, tager outsourcing til max. Vi outsource alle vores udskrivning. For hver type job har vi 5 til 6 printere med de passende presser. Med vores salgsmængder er vi i stand til at sælge for mindre end mest direkte printere og stadig få den bedste kvalitet og service. Hvis printeren direkte har 5 rush job at gøre, men kun 1 Tryk, vil fire af hans kunder blive skuffet. Med vores bank af printere er vi sikker på at være i stand til at gøre dit job og opfylde dine deadlines. Vi på løsninger Ink har investeret i e-commerce bestilling systemer for både udskrivning og salgsfremmende produkter. Med i hus programmører kan vi have en levende hjemmeside klar i dage.
Af disse grunde har vi fortsat at fordoble vores salg i de sidste 3 år hvert år. Gæster, der har fundet vores fordele omfatter Canon, McGill University, Tommy Hilfiger, Liz Claiborne, Mexx, brune, Hema Quebec, Bosch, Thermador, Sub Zero, Wolfe, Solectron, L’Oreal samt væld af andre. På grund af teknologi er verden sådan et lille sted, det er derfor, vi har kunder fra hele Canada og USA. Hvis din klar til at tage den korrekte næste skridt, finde et dokument management specialist, du er komfortabel med eller Giv os et kald på 514-337-2238 eller besøg os på internettet på www.solutionsink4u.com. At finde den rigtige person til at arbejde med kræver lidt indsats fra din side. Find ud af, hvad virksomheden er om, kan du beskæftige sig med personligheden af den virksomhed eller repræsentant, hvad de har at tilbyde dig at bedre din virksomhed. Tænk på det som dating-processen. du er ikke forpligtet til dem, medmindre du gerne vil være. Hvis det ikke er en perfekt match, fortsætte med at kigge. Prøv at finde en udbyder, som kan tilbyde dig alle de ting du har brug for og gøre dig glad. Køb should’t være den stressende del af din virksomhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *