Din komfort zoner er en hindring for din virksomhed?

Lad os se det i øjnene, der er ting, vi ikke altid nyde gør i vores daglige forretning rutiner. Måske du er forvirret af regnskaber og har papirer strøet over hele dit skrivebord eller fyld i en skuffe. Måske er du bange for at afhente telefonen og ringe til potentielle kunder, selv om du ved, vil det resultere i nogle meget tiltrængt salg. Eller du ved, du har brug at hyre en assistent, men du ligge på maven ved tanken om at dreje over “kontrollen” til en anden.
Alle af os har tendens til at danne “comfort zones” omkring os: grænser mellem hvad der gør os føler sig komfortable og ubehageligt. Komfort-zoner er ikke altid dårlig. Nogle gange kan de forhindre os fra at gøre noget dumt eller hensynsløs. Oftest, men er vores komfortzoner bygget på en tro, der måske eller måske ikke være sandt. Hvis du har oplevet en særlig smertelig afvisning i fortiden, kan du oprette et comfort zone, der vil forhindre dig i at “stikning halsen ud” og bliver afvist igen. I dette tilfælde er komfortzone, selv ikke problemet. Den underliggende tro på at du vil blive afvist igen er problemet.
Bare fordi du har fået afslag i betyder fortiden ikke du vil blive afvist igen i fremtiden. Særlig komfort zonen vil få dig til at handle på måder, der er kontraproduktive for din egen succes. Du bliver angst nærmer sig nye klienter, netværk, eller enhver form for offentlig aktivitet din virksomhed. Inderst inde, en del af jer vil forventer at blive afvist igen, og du vil gøre, hvad du kan for at begrænse muligheden for at sker. Smerter er ikke sjovt at opleve, og det er forbløffende, hvordan vores sind vil undgå det for enhver pris!
Du er måske ikke engang klar over de fleste af din komfortzoner. Tag et kig på din virksomhed, da det er lige nu. Er du gør så mange penge som du gerne vil have? Er du på vej frem med nye projekter og mål uden et problem? Elsker du møde nye mennesker og få dem at kende? Er din virksomhed, velorganiseret og effektivt? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, ikke er du sandsynligvis at være hæmmet på nogen måde af din komfortzoner. Hvis du svarede nej til nogen af disse spørgsmål, måske du har nogle spørgsmål til at arbejde igennem.
Her er en enkel måde at opdage, hvis din frygt holder dig tilbage: lav en liste over de værste mulige ting du kan forestille dig for din virksomhed. Hvad er din dybeste frygt? Hvilke aspekter af din virksomhed ikke du nyde? Og hvorfor? Hvis du ikke nyde netværk, skal du spørge dig selv, hvorfor det er. Hvad er det værste, du kan forestille dig sker med hensyn til networking? Være ærlig med dig selv. Du behøver ikke at vise denne liste til nogen.
Når du ved hvad du er virkelig bange for, så spørg dig selv, hvad konsekvenserne ville være, hvis din værste frygt skulle realiseres. Og kunne du leve med disse konsekvenser? Bruger eksemplet afvisning igen, hvad ville være konsekvenserne for at blive afvist igen? Ville du kunne leve med det? Jeg tror du vil blive overrasket over hvor små de fleste af konsekvenserne er, og hvor let vi kunne leve med dem, hvis vi skulle.
Frygten er en måde at gøre sig meget større i vores sind, end det er i virkeligheden! Vi arbejder os ind i en sved, bange for den “hvad nu hvis’er”–når faktisk resultatet ville være nogen big deal virkelig. Som med de fleste andre ting, ville vi blot samle os op og fortsætte på vores måde.
Når du ved din frygt, og du forstår og accepterer konsekvenserne, omgående gøre ting frygter du mest. Ja, det er rigtigt, jeg tilskynder dig til at træde ud af deres komfortzoner! Nægte at lade frygten kontrollere dig. Fortæl din frygt, “Tak for at forsøge at beskytte mig, men jeg har tænkt mig at gøre det alligevel.” Og så bare gøre det. Derefter gøre det igen. Og igen. De første par gange du træder ud af din komfortzoner, bliver du utilpas. Forventer det og acceptere det. Frygt ikke vil forsvinde natten over. Men det vil gå væk efter dit sind forstår, at frygten er ubegrundet.
Nu, bare fordi du erobre din frygt og udvide din komfortzoner betyder ikke, at du bør blive hensynsløs enten. Der er stor forskel mellem blindt springende ind i ukendt og tager en kalkuleret risiko. Før du handler, tage et par minutter til at tænke på den handling, du ønsker at tage, overveje konsekvenserne, og spørg hvis du er villig til at acceptere dem. Hvis du er, go for it. Hvis ikke du, det er okay! Ikke føle, at du er nødt til at skubbe dig ud over hvad du ville være villig til at acceptere. Du kan sætte spørgsmålet på lavt blus for en stund og genoverveje det senere.
Pointen er at holde op med at lade frygten gøre dine forretningsmæssige beslutninger, og begynde at gøre dem selv. Det vil tage nogen tid at vænne sig til denne nye måde at tænke, men inden længe vil du automatisk begynde at sætte spørgsmålstegn ved din frygt og stop udlejning det kontrollere dig. Når det sker, er der ingen fortælle niveauer af succes kan du nå!

14 betragtning angående “Din komfort zoner er en hindring for din virksomhed?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.